Reviews

Bekijk wat klanten over ons zeggen.

Onze klanten geven ons gemiddeld 4.9 van 5 sterren op basis van 85 reviews sinds 2022.

“Zeer vriendelijk en ben heel goed geholpen”
Uden
“Jan is een super nette eerlijke man en top service geboden. Indicatie via de mail gegeven en nagekomen. Complimenten Jan je aanbod is super netjes. ”
Vulcan s
“Goede prijzen, snelle antwoorden, goede service. Heeft zelfs onderdelen op mijn honda gezet zonder hier geld voor te vragen. Sociale man waarmee je fatsoenlijk kan praten.”
Luca Fiselier
“2de motor die ik bij JP motoren heb gekocht. Fijn en open zaken doen bij deze zaak. Nette prijzen en eerlijk advies. ”
Wierckx
“Fijne vent die Jan Ik was blij dat hij mij die mooie xt1200 wilde verkopen Lekker vlot geregeld en afspraken na gekomen ”
Steef uit Boxmeer
“Bereidwillig geholpen met al mijn vragen en ook na de aankoop tijd gegeven om gezamenlijk een oplossing te vinden voor export, vervoer en verzekeringspapieren. De gegevens die verstrekt zijn kloppen inderdaad. Jannes; bedankt voor de goede motor!”
G.P. Visser
“ZEER tevreden , komt afspraken na en altijd vriendelijk en correct !!.... zeker een aanrader om hier je bike aan te schaffen .”
C.Cremers
“No nonsense.. mooie motor gekocht en al een tijdje motor in onderhoud. Snelle goede service, goed bereikbaar en reageert snel, geen handerlaars-geouwehoer gewoon heerlijk normaal. Deze eigenschappen maken mij een vaste klant.”
L.Cuperus
“Snel, goed en vriendelijk geholpen door Jan, en voorzien van perfecte service. Voor mijn volgende motor ga ik zeker weer langs.”
Laurens
“Uitstekend geholpen, ook inruil motor prima geregeld ”
Lucas
“Goed en fijn geïnformeerd voor de aanschaf van mijn motor " Honda VFR 1200X crosstourer ". Veel keuze, kortom fijn bedrijf. Een aan te bevelen adres.”
Jan Hens
“Uitstekende service, motor terug laten keuren en nog wat extra opties toe gevoegd. Uitstekend geholpen!”
Joran Dekkers