Reviews

Bekijk wat klanten over ons zeggen.

Onze klanten geven ons gemiddeld 4.9 van 5 sterren op basis van 98 reviews sinds 2022.

“Ik ben snel en vriendelijk geholpen. Zou zeker terugkomen!”
Bekir
“goed geholpen goede service alleen een beetje ver maar dat is mijn eigen schuld”
marcel Brandse
“Heel fijn geholpen, hij komt zijn afspraken na . Heel prettig om zaken mee te doen. Zeker een aanrader om een keer te gaan kijken en eventueel te kopen”
H. Van der louw
“Uitstekend geholpen ”
Jeroen
“Top service en vriendelijke mensen! Motor was goed onderhouden en reed perfect. Contact met het bedrijf verliep soepel en gemakkelijk. Vragen en updates over mijn aankoop werden vrijwel gelijk beantwoord via de app.”
Maaike
“Meerdere goede redenen om een motor bij JP Motoren te kopen. Goede prijs / kwaliteit, eerlijke en open en snelle communicatie en flexibiliteit bij levering.”
Björn Hanssen
“Bij binnenkomst goed ontvangen, ruim de tijd genomen door Jan. Prima proefrit met de uitnodiging dat ik zeker nog een 2e of 3e proefrit kon komen maken als ik dat wilde. Aflevering van de motor verlopen zoals afgesproken. Goed gevoel bij gehad!”
Marc Van Eenennaam
“Jan is vriendelijk en duidelijk over de motor en alles wat er bij komt kijken. Proefrit gemaakt en koop gesloten. Jan zou nog wat kleine dingen aan de motor doen en dat was snel gedaan waarop de motor ook snel opgehaald kon worden.”
F. Willems
“erg prettig geholpen bij de aanschaf van een motor goede prijs en netjes thuisbezorgd ”
mt01 owner
“Ik ben goed geholpen door Jan. Hij neemt goed de tijd voor je. Het was geen probleem een extra proefrit te rijden. Ook na de aankoop staat Jan voor je klaar en denkt met je mee. ”
Dim
“Jan heeft een prettige no-nonsense houding en werkt de koop af volgens afspraak. Heb het heel positief ervaren.”
Cor
“Echt super geholpen bij de aankoop van mijn eerste motor, super netjes alles duidelijk aangegeven en een hele vriendelijke sfeer. Ik raad zeker aan om hier een kijkje te nemen als je een motor op het oog heb!! Nog steeds even blij met mijn Yamaha R3!”
Jason