Reviews

Bekijk wat klanten over ons zeggen.

“Heel prettig ontvangen en Jan neemt uitgebreid te tijd voor je. Is duidelijk, eerlijk en ik ben dankzij hem nu in het bezit van een prachtige BMW GS1200 Adventure. Ook de service achteraf heel goed. Wat mij betreft een aanrader!”
Corné Bertens
“Prima zaken gedaan. Mooie inruil voor mijn oude motor en mijn nieuwe V-strom stond al kant en klaar in de showroom. ”
Remco
“Ik kocht een BMW 1200 GS/LC zonder garantie (ivm de scherpe prijs) en kort na de koop bleek de nokkenas vervangen te moeten worden vervangen. Dit is uit coulance door JP-motoren toch terugbetaald…..daarom die 5 sterren…..”
Ger
“Dik tevreden met de aankoop van mijn ktm1190 R Goed ontvangst met koffie en vlaai ,bezorgt door een tevreden klant .Daarna proefrit en alles doorgesproken.Rij er met veel plezier op. Dank Jan ”
Marcel
“Hier mijn Honda Africa Twin aangeschaft en super tevreden. Eigenaar was heel flexibel in het maken van een afspraak, en de deal was snel gesloten. Al met al een zeer goede ervaring.”
Tycho
“Een mooie BMW GS 1250 Adventure gekocht bij Jan. Nette behandeling, komt afspraken na, en rekent een faire prijs. Leuke knusse winkel.”
Bart Klaasen
“Betrouwbaar in handelen en transparant en eerlijk in de communicatie. Vriendelijk geholpen en fijn de tijd genomen in de oriëntatiefase. Er werd prettig meegedacht in de mogelijkheden. Dank.”
Koen Broeren
“Zoekend naar mijn motor (Honda CRF 1100 ATAS) uitgekomen bij JP Motoren. Vanaf het eerste moment een klik. Super vriendelijk, betrouwbaar, gastvrij, alles in een ongedwongen sfeer. Een bedrijf dat groot is geworden, door "klein" te blijven. ”
Peter
“Fantastisch geholpen, komt afspraken na en heeft kennis van zaken. Snelle reactie op vragen en denkt mee in oplossingen. Jan, hartelijk dank voor je uitstekende service.”
Kjeld
“Fijne ervaring met de aankoop bij JP motoren. Heeft kennis van zaken en is flexibel en denkt mee. Eerlijk en transparant wat voor mij de doorslag gaf om de deal te maken. ”
Wierckx
“Ik ben inderdaad uitstekend geholpen Klantvriendelijk, afspraak is afspraak(wederzijds vertrouwen) verstand van zaken. Ik zou JP motoren ook aanbevelen aan anderen. Wanneer ik andere motor zou kopen, zou ik toch proberen via Jan een motor te kopen.”
Marien van 't Hof
“Erg fijne ervaring met JP Motoren. Goede uitleg, ruimte gelegenheid voor een proefrit en zeer tevreden met mijn BMW K1600GT. Zeker een aanrader.”
Rick